Loading...

 

E-bog: Førstehjælp til alkoholmisbrug

... en praktisk håndbog i intervention på arbejdspladsen

 

 

Uanset hvor og hvornår jeg har holdt oplæg om alkohol og rusmidler i det psykiske arbejdsmiljø, så er jeg efterfølgende blevet ”indhentet” af en eller flere tilhørere, der lige vil fortælle, at ”sådan en kollega har jeg også haft”.

De fortæller også, at de ikke anede, hvad de skulle stille op med vedkommende, for de fleste finder det uhyre svært og grænseoverskridende at konfrontere en kollega med et misbrug. Nogle føler det som noget af det værste, man kan tale med en kollega eller en medarbejder om, – meget værre end f.eks. psykisk sygdom, skilsmisse og død.

Denne e-bog handler først og fremmest om håndtering af afhængighed, som vi kender den i sygdomsmæssig forstand. Når brug, overforbrug og misbrug er tippet over i decideret afhængighed. Så skal der en smule viden og indsigt til for at kunne håndtere den Dr. Jekyl-Mr. Hyde personlighed, som den afhængige udvikler hen ad vejen.

 

 

 

 

Det er denne viden og indsigt, jeg med denne anvisning håber at kunne give dig. Når du har læst de 10 sider, e-bogen består af, er du godt klædt på til at redde et andet menneske fra alkoholens klør.

 

Indholdsfortegnelse:

  • Tilrettelæggelse af dit beredskab
  • Hvad du IKKE skal gøre
  • Indsamling af fakta
  • Hvornår og hvordan griber du ind?
  • Samtalens indhold – praktiske råd
  • Selve samtalens afholdelse
  • Vurdering af arbejdsindsatsen

Få disse anvisninger og gode råd for kun 75,- kr. i din inbox om 2 minutter.

 

Ja tak, jeg vil godt gøre en indsats for et medmenneske og sætte mig ind i førstehjælp til alkoholmisbrug:

 

 

 

Læs også: Historien om Anonyme Alkoholikere og Tro, håb og kærlighed - pårørende fortæller