Loading...

Opfølgningsdag efter "Sådan får du livsgnisten tilbage"

 

 

For at fastholde hinanden og dig selv i de gode takter, der blev grundlagt under workshoppen "Sådan får du livsgnisten tilbage" i Viborg den 6. april, får du hermed tilbuddet om en opfølgningsdag kun for gruppens medlemmer.

I ved, hvem I er ...

Jeg har været i jævnlig kontakt med de fleste af jer siden workshoppen, - og det er en generel opfattelse, at netværk og fællesskab er alfa og omega ❤️ Ikke mindst som et trygt rum at dele sine sårbarheder i.

 

Hvad skal vi dykke ned i på opfølgningsdagen?

 

Det er du nemlig langt hen ad vejen selv med til at bestemme. - Brug tiden fra nu af til at dele dine ufordringer og sejre i mailgruppen for ad den vej at forsøge at kredse emner ind, vi kan arbejde med på dagen.

Hvis ikke der tegner sig et klart billede af noget specifikt fokus, vil jeg foreslå, at vi bruger mere tid på at gå i dybden med:

  • selvværd og styrker
  • mere medafhængighed
  • kommunikation
  • at stå i dit eget lys

Jeg har læst og lyttet til jeres tilbagemeldinger - og skal nok sætte tempoet ned og afsætte mere tid til erfaringsudveksling ⭐ Når vi kender hinanden så godt, som vi gør, vil der også være tid og plads til at vende personlige udfordringer med hinanden.

 

 

 

Hvornår? Lørdag den 24. august 2024 kl. 9-17

Hvor? Hos mig i Randers, - Hampehaven 15, 8920 Randers NV

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

 

Jeg håber, I alle sammen har tid og lyst til at deltage. Prisen er den samme som sidst, og den inkluderer naturligvis alt det, der fulgte med i april. Tilmeldingsfrist er mandag den 19. august 2024.

 

Yup ... jeg er på